Limpakuwus, Sumbang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Limpakuwus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumbang

Limpakuwus nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumbang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia



Gnome-home.svg