Limun, Sarolangun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Limun

Peta lokasi Kacamatan Limun
Propinsi Jambi
Kabupatén Sarolangun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Limun nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Limun, Sarolangun


Nuvola filesystems folder home.png