Lingga Bayu, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lingga Bayu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.13.14
Désa/kalurahan-

Lingga Bayu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Lingga Bayu, Mandailing Natal