Lini di Kapuloan Mentawai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lini di Kapuloan Mentawai 2010 kajadian tanggal 25 Oktober 2010 kalayan skala 7,7 MW. Ieu lini kajadian di leupas basisir Sumatera, Indonesia. United States Géological Survey (USGS) ngebrehkeun yén lini kajadian jam 21:42 waktu lokal (14:42 UTC), kurang leuwih 150 mil (240 km) kuloneun Bengkulu, deukeut ka Kapuloan Mentawai. USGS mimitina mah ngalaporkeun yén episentrum lini kajadian dina jero 20.5 mil (33,0 km), tapi tuluy dilaporkeun deui yén jerona episentrum lini nyaéta 8.8 mil (14,2 km), tuluy 12.8 mil (20,6 km). USGS ogé mimitina mah merkirakeun yén magnitudo lini 7,5 skala Richter dsmemeh direvisi jadi 7,7 skala.