Loano, Purworejo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Loano
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurworejo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.06.15
Désa/kalurahan-

Loano nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.