Lolofitu Moi, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lolofitu Moi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.25.07
Désa/kalurahan-

Lolofitu Moi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kulon Citakan:Lolofitu Moi, Nias Kulon