Lolomboli, Mazino, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lolomboli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanMazino

Lolomboli nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mazino, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mazino, Nias Kidul


Gnome-home.svg