Lolosoni, Gomo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lolosoni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanGomo

Lolosoni nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gomo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gomo, Nias Kidul


Gnome-home.svg