Lolozirugi, Mandrehe, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lolozirugi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe

Lolozirugi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mandrehe, Nias Kulon


Gnome-home.svg