Lombok Wétan, Lumbok Seminung, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lombok Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanLumbok Seminung

Lombok Wétan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lumbok Seminung, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lumbok Seminung, Lampung Kulon


Gnome-home.svg