Lorde

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

lagu ti Australia.[1] Bulan Pébruari manéhna dilélér pangajén "Grammy Awards 2014".[rujukan?]

Daftar Lagu[édit | édit sumber]

  1. Royals
  2. Téam
  3. Tennis Court
  4. Buzzcut Séason


Soekarno.jpg


Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Here Is Lorde's Birth Certificate". The Hairpin. 28 Januari 2014. Diakses pada 31 Januari 2014.