Losari, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Losari
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 22

Losari nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

 
Kabupatén Brebes, Jawa Tengah
Lambang Daerah Kabupaten Brebes

Kacamatan: Banjarharjo | Bantarkawung | Brebes | Bulakamba | Bumiayu | Jatibarang | Kersana | Ketanggungan | Larangan | Losari | Paguyangan | Salem | Sirampog | Songgom | Tanjung | Tonjong | Wanasari



Nuvola filesystems folder home.png
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)