Lubang Buaya, Cipayung, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Lubang Buaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanCipayung

Lubang Buaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipayung, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.