Lumban Sihite, Lae Parira, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lumban Sihite
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanLae Parira

Lumban Sihite nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lae Parira, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lae Parira, Dairi


Gnome-home.svg