Lompat ke isi

Luwungragi, Bulakamba, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Luwungragi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Luwungragi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBulakamba

Luwungragi nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bulakamba, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)