Média sosial

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Media sosial

Média sosial (Mindeng disalahtuliskeun jadi sosial média) nyaéta mangrupa média daring, anu ngagampangkeun partisipasi, ngabagi, jeung ngajieun eusi blog, jéjaring sosial, wiki, forum, jeung dunya virtual. Blog, jéjaring sosial jeung wiki mangrupa bentuk tina média sosial anu paling umum jeung mineng digunakeun ku masarakat di dunya.[1]

Andreas Kaplan jeung Michael Haenlein ngartikeun média sosial jadi "salahsahiji kélompok aplikasi anu ngagunaan intérnét anu ngabangun di luhur dasar idéologi jeung téknologi wéb 2.0, ogé ngamungkinkeun pangjienan jeung patukeran user -generated content"[1]

Ciri - ciri[édit | édit sumber]

iyeu dihandap mangrupa sababaraha cir anu aya dina media sosial.[2]

1. Partisipasi Pangguna[édit | édit sumber]

kabeh media sosial ngadorong panggunana jang ngilu partisipasi jeung mere umpan balik ka sahiji pesan atawa konten nu aya di media sosial. Jadi teks atawa tulisan anu dikirimkeun ku pangguna tiasa di baca ku batur

2. Aya Katerbukaan[édit | édit sumber]

Media sosial mere kasempatan ka pangguna jang mere komentar, voting, jeung sajabana.

3. Aya Obrolan[édit | édit sumber]

Media sosial mere kasempatan keur pangguna ngalakuken interaksi ka sahiji konten, dina bentuk obrolan antar pangguna. Anu narima pesan bebas nangtuken waktu iraha interaksi dek di lakuken

4. Hubungan[édit | édit sumber]

Dina media sosial, panggunana tiasa terhubung jeung pangguna nu lain ku ayana fasilitas tautan (links) jeung sumber info nu lain.

Fungsi[édit | édit sumber]

Media sosial ngagaduhan loba fungsi diantarana nyeta :[2]

  • Ngaluaskeun interaksi sosial loba jelema
  • Nyiptaken komunikasi antara loba audiens
  • Media kanggo promosi brand, produk, Atawa jasa
  • Media komunikasi antara pangusaha atawa tokoh masyarakat jeung pangguna media sosial nu lain.


Parkembangan[édit | édit sumber]

Pesatna parkembangan media sosial kiwari kusabab kabeh jalma tiasa ngajieun media sorangan sorangan. lamun miboga media sosial tradisional saperti televisi, radio, atawa koran di perlukan modal anu gede, beda deuii jeung media sosial digital. pangguna bisa ngakses media sosial ku cara ngakses internet, teu make biaya anu gede, teu make alat anu mahal, pangguna , media sosial oge bisa bebas, ngedit, nambahkeun, ngamodifikasi tulisan, gambar, video, grarfis, jeung model content nu lainam

Dihandap iyeu mangrupa tabel jumlah pangguna tina masing masing situs per agustus 2019.[3]

No ngaran situs Jumlah anggota
1 Facebook 2.375.000.000
2 Youtube 2.000.000.000
3 WhatsApp 1.600.000.000
4 Facebook Messenger 1.300.000.000
5 WeChat 1.112.000.000
6 Instagram 1.000.000.000
7 QQ 823.000.000
8 Qzone 572.000.000
9 TikTok 500.000.000
10 Sina Weibo 465.000.000
11 Reddit 330.000.000
12 Twitter 330.000.000
13 Douban 320.000.000
14 LinkedIn 310.000.000
15 Snapchat 294.000.000
16 Pinterest 265.000.000
17 Viber 260.000.000
18 Discord 250.000.000

Kaunggulan[édit | édit sumber]

Kaunggulan atawa mangpaat media sosial dina kahirupan sapopoe diantarana nyaeta:[4]

  • Media kanggo sosialisasi

Media sosial ngamudahkeun arurang jang ngobrol jeung batur jarak jauh atau deukeut teu aya masalah asalken kudu terhubung ka internet

  • Meunangkeun babaturan anyar

Diba media sosial arurang tiasa ngobrol jeung batur anu teu dikenal nu matak ngamudahkeun arurang jang neang babaturan anyar

  • Media sosial oge tiasa jadi hiburan
  • Proses kanggo neangan ilmu
  • bisa jadi peluang kanggo ngapromosiken usaha, atawa bisa jadi tempat usaha

Karugian[édit | édit sumber]

Media sosial oge ngabogaan sababaraha karugian diantarana nyaeta:[5]

1. Meakeun waktu

Ngagunakeun media sosial oge bakalan meakeun waktu lamun di gunakeun henteu sacara teratur. bisa ngapohokeun arurang kanu kawajiban jeung sajabana. Waktu ngagunakeun media sosial bisa digunakeun kanu hal anu jauh leuwih mangpaat, jiga ibadah, olahraga, diajar, jeung sajabana.

2. Berita anu hoax/palsu

Dina sababaraha media sosial sok aya tersebar berita hoax atawa berita palsu, media sosial nyaeta tempat anu paling loba berita palsu disebarkeun ku oknum-oknum anu henteu bertanggung jawab.

3. Numbuhkeun rasa males

Lobana pangguna media sosial nyaeta jelema anu males, kusabab jelema anu make media sosial berjam jam ngan saukur diuk teu ngalakukeun kagiatan laina. anu bakal nurunkeun tingkat produktivitas nu bakal ngarugikeun ka eta jelema.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Kaplan, Andreas M.; Haenlein, Michael (2010-01). "Users of the world, unite! The challenges and opportunities of Social Media". Business Horizons 53 (1): 59–68. doi:10.1016/j.bushor.2009.09.003. ISSN 0007-6813. http://dx.doi.org/10.1016/j.bushor.2009.09.003. 
  2. a b Prawiro, M. "Pengertian Media Sosial Adalah, Fungsi, Tujuan, Jenis Sosial Media". Pengertian dan Definisi Istilah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-11-02. 
  3. "Global social media ranking 2019". Statista. Diakses tanggal 2019-11-02. 
  4. Yana, Yuli. "10 Manfaat Sosial Media di Berbagai Bidang". Manfaat.co.id (dalam en-US). Diakses tanggal 2019-11-02. 
  5. Heru. "20 Dampak Negatif Dari Media Sosial". PakarKomunikasi.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-11-02.