Ménténg Atas, Setia Budi, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Ménténg Atas
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Setia Budi

Ménténg Atas nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg