Madagascar (pilem)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Madagascar
Madagascar logo.png
Sutradara
ProduserMireille Soria
Panulis naskah
Béntang
MusisiHans Zimmer
ÉditorH. Lee Peterson
Produksi
company
DistributorDreamWorks Pictures[2]
Tanggal rilis
  • 27 Méi 2005 (2005-05-27) (Amérika Sarikat)
Running time
86 menit
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$75 juta[2]
Box office$556.6 juta[2]

Madagascar nyaéta salah sahiji pilem animasi anu diproduksi ku DreamWorks jeung didistribusikeun ka bioskop ku DreamWorks Pictures pada tanggal 27 Méi 2005 di Amérika Sarikat.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b "Madagascar (2005)". catalog.afi.com. American Film Institute. Diakses tanggal 19 August 2021. 
  2. a b c d e "Madagascar (2005) - Financial Information". The Numbers. Diakses tanggal November 4, 2021. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg