Madagascar (pilem)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Madagascar
Madagascar logo.png
Sutradara
ProduserMireille Soria
Panulis naskah
Béntang
MusisiHans Zimmer
ÉditorH. Lee Peterson
Produksi
company
DistributorDreamWorks Pictures[2]
Tanggal rilis
  • 27 Méi 2005 (2005-05-27) (Amérika Sarikat)
Running time
86 menit
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$75 juta[2]
Box office$556.6 juta[2]

Madagascar nyaéta salah sahiji pilem animasi anu diproduksi ku DreamWorks jeung didistribusikeun ka bioskop ku DreamWorks Pictures pada tanggal 27 Méi 2005 di Amérika Sarikat.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b "Madagascar (2005)". catalog.afi.com. American Film Institute. Diakses tanggal 19 August 2021. 
  2. a b c d e "Madagascar (2005) - Financial Information". The Numbers. Diakses tanggal November 4, 2021. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg