Madras Hulu, Medan Polonia, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Madras Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Polonia

Madras Hulu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Polonia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Polonia, Medan


Gnome-home.svg