Madugowongjati, Gringsing, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Madugowongjati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanGringsing

Madugowongjati nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Gringsing, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.