Makan Konaté

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Makan Konaté (lahir 10 Nopémber 1991; umur 24 tahun) nyaéta pamaen bal ti Mali anu ayeuna nguatan Pérsib Bandung di Liga Super Indonésia. Anjeunna ngamimitian karir jadi pamaén bal di Indonésia jeung PSPS Pekanbaru taun 2012. Sanggeus sataun, PSPS Pekanbaru ngalaman krisis keuangan klub, pihak psps kudu ngalepaskeun sawaréh pamaén keur ngurangan beuratna krisis klub. Konaté téh salasahiji pamaén nu kudu dileupas PSPS Pekanbaru, ayeuna anjeunna cicing di PS Barito Putera. Sanggeus di PS Barito Putera anjeunna pindah ka Persib Bandung di tengah Musim 2013.