Makasar, Makasar, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Makasar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanMakasar

Makasar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Makasar, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.