Makasar, Makasar, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Makasar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Makasar

Makasar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Makasar, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg