Makasar, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Makassar, Jakarta Timur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Makasar

Peta lokasi Kacamatan Makasar
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Makasar nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Timur, DKI Jakarta

Lambang Kota Jakarta Timur.png

Kacamatan: Cakung | Cipayung | Ciracas | Durén Sawit | Jatinegara | Kramat Jati | Makasar | Matraman | Pasar Rebo | Pulo Gadung



Nuvola filesystems folder home.png