Malaka Jaya, Durén Sawit, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Malaka Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanDurén Sawit

Malaka Jaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Durén Sawit, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.