Mangga Besar, Taman Sari, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Mangga Besar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanTaman Sari

Mangga Besar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.