Mangga Besar, Taman Sari, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Mangga Besar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Taman Sari

Mangga Besar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg