Manggis, Batang Lubu Sutam, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Manggis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBatang Lubu Sutam

Manggis nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Lubu Sutam, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batang Lubu Sutam, Padang Lawas