Manufaktur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Manufaktur nyaéta hiji cabang industri anu nerapkeun parabot jeung hiji medium prosés pikeun transformasi bahan atah jadi barang jadi pikeun dijual. Usaha ieu ngalibetkeun sakabéh prosés antara anu diperlukeun pikeun produksi sarta integrasi komponén-komponén hiji produk. Sawatara industri, kawas produsén semikonduktor sarta waja, ogé ngagunakeun istilah fabrikasi atawa pabrikasi. Sektor manufaktur pohara reket patalina jeung rekayasa atawa téhnik.

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Icon-gears.png