Mardingding, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Mardingding
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.06.10
Désa/kalurahan-

Mardingding nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Mardingding, Karo