Mardingding, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mardingding

Peta lokasi Kacamatan Mardingding
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Karo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mardingding nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Mardingding, Karo


Nuvola filesystems folder home.png