Margasana, Jatilawang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Margasana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanJatilawang

Margasana nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Jatilawang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.