Mari Él

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Mari Él di Rusia
MariEl03.png

Mari Él mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km² jeung populasi 727.979 jiwa (2002), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Yoshkar-Ola.

Bandéra Mari Él



Countries.png