Marion Cotillard

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marion Cotillard
Marion Cotillard taun 2017
Gumelar30 Séptémber 1975 (1975-09-30) (yuswa 45)
Paris, Prancis
PadumukanParis, Prancis
Ngaran landianSimone
PagawéanAktris, penyanyi, musisi
Taun aktip1993–ayeuna
MitraGuillaume Canet
(2007–ayeuna)
Anak2
KolotnaJean-Claude Cotillard
Niseema Theillaud

Marion Cotillard (gumelar di Paris, Prancis, 30 Séptémber 1975; umur 45 taun) nyaéta aktris ti Perancis kabaratan anu meunang panghargaan Oscar, BAFTA, Golden Globe, jeung César Award. Anjeunna parantos aya di dunya pilem saprak 1998.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg