Mark Strong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mark Strong
Strong, 2011
GumelarMarco Giuseppe Salussolia
5 Agustus 1963 (1963-08-05) (yuswa 57)[1][2]
Islington, London, Inggris, Britania Raya
KabangsaanBritania
Alma materRoyal Holloway & Bristol Old Vic Theatre School
PagawéanAktor
Taun aktip1989–ayeuna
PasanganLiza Marshall
Anak2

Mark Strong (Marco Giuseppe Salussolia; gumelar 5 Agustus 1963; umur 57 taun) nyaeta téater Inggris, pilem sareng aktor tipi. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran na dina séri televisi Our Friends in the North sareng pilem sapertos Syriana (2005), RocknRolla (2008), Body of Lies (2008), The Young Victoria (2009), Sherlock Holmes (2009), Robin Hood (2010), Kick-Ass (2010), Tinker Tailor Soldier Spy (2011), Green Lantern (2011), Zero Dark Thirty (2012), John Carter (2012), Mindscape (2013), The Imitation Game (2014), jeung Kingsman: The Secret Service (2014).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Imogen Edwards-Jones (14 March 2000). "Brightest star in Mamet's plow". Peter Gill, playwright and theatre director (from The Times). John Pavel. Diakses tanggal 18 August 2012. 
  2. "Index entry". FreeBMD. ONS. Diakses tanggal 7 May 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan