Marlon Brando

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Marlon Brando (3 April 1924-1 Juli 2004) nyaéta aktor ti Amerika Serikat


Nulis.jpg


Nulis.jpg