Masaaki Ōsawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masaaki Ōsawa (大沢 正明? babar taun 1946) nyaéta gubernur Gunma Prefecture Jepang.[rujukan?] Munggaran kapilih taun 2007 sanggeus jadi wakil rakyat di Gunma Prefecture.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]