Masyitoh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Masyitoh  
PanulisAjip Rosidi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupadrama
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2005

Masyitoh nyaéta drama anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku drama téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg