Masyitoh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Masyitoh  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa drama
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2005

Masyitoh nyaéta drama anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku drama téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg