Medan Denai, Médan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Medan Denai
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMédan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.71.04
Désa/kalurahan-

Medan Denai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Médan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Médan Citakan:Medan Denai, Médan