Medan Perjuangan, Médan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Medan Perjuangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMédan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.71.18
Désa/kalurahan-

Medan Perjuangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Médan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Médan Citakan:Medan Perjuangan, Médan