Medan Selayang, Médan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Medan Selayang

Peta lokasi Kacamatan Medan Selayang
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Médan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Medan Selayang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Médan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Médan Citakan:Medan Selayang, Médan


Nuvola filesystems folder home.png