Medang Deras, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Medang Deras

Peta lokasi Kacamatan Medang Deras
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Batu Bara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Medang Deras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Medang Deras, Batu Bara


Nuvola filesystems folder home.png