Megan Fox

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Megan Fox
Fox, 2014
GumelarMegan Denise Fox
16 Méi 1986 (1986-05-16) (yuswa 34)
Oak Ridge, Tennessee, A.S.
PagawéanAktris, model
Taun aktip2001–ayeuna
Jangkungna163 cm (5 ft 4 in)[1]
PasanganBrian Austin Green (m. 2010)
Anak3

Megan Denise Fox(gumelar 16 Méi 1986; umur 34 taun) mangrupa aktris Amérika sareng modél. Anjeunna ngamimitian karirna dina taun 2001, kalayan peran minor dina televisi sareng pilem, sareng maénkeun peran biasa dina pasar tivi. Dina taun 2004, anjeunna damel debut pilem na janten peran dina komedi rumaja.[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan