Megatron

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Megatron mangrupa nami keur salah sahiji karakter fiksi tina serial The Transformers. Anjeunna mangrupa pamimpin paling luhur ti Decepticons, nu mangrupa sabuah grup penjahat dina serial ieu. Ngarujuk kana majalah Wizard, Megatron nempatan posisi ka-68 tina daftar penjahat sareng dictator paling legendaries di dunia. Musuh utamana nyaéta Optimus Prime ti Autobots.

Model parobihan[édit | édit sumber]

  • Transformers G1: pestol Walther P38
  • Transformers Unicron Trilogy: mobil jet
  • Transformers film: jet Cybertronian
  • Transformers: Animated: jet Cybertronian/pesawat tiltrotor

Pangeusi sora[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]