Meggy Zakaria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Meggy Z
Nami keur lahir Meggy Zakaria
Gumelar Indonésia Jakarta, Indonésia
Citakan:Birthdate
Maot Indonésia Dépok, Indonésia
21 Oktober 2009 (yuswa 64)
Pacabakan Aktor, panyanyi
Taun aktif 1968 - 2009
Salaki/pamajikan Slivia Ulfa

Meggy Zakaria (gumelar di Jakarta, 24 Agustus 1945 – tilar dunya di Dépok, 21 Oktober 2009 dina umur 64 taun) nyaéta saurang panyanyi dangdut jeung aktor ti Indonésia.


Replace this image male.svg