Menak Baheula

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Menak Baheula  
Panulis Tjaraka
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2009

Menak Baheula nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Tjaraka. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg