Menganti, Rawalo, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Menganti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanRawalo

Menganti nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Rawalo, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.