Mentha

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Menta
Mentha longifolia 2005.08.02 09.53.56.jpg
Menta longifolia
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Subfamili:
Tribus:
Génus:
Mentha

Jenis

Tingali téks

Mentha (ogé katelah mint, tina basa Yunani μίνθα míntha) nyaéta genus tutuwuhan tina kulawarga Lamiaceae (kulawarga mint). Beda pasti antara spésiés teu jelas; diperkirakeun aya 13 nepi ka 24 spésiés.

Jenis[édit | édit sumber]


Nulis.jpg