Mersam, Batanghari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mersam

Peta lokasi Kacamatan Mersam
Propinsi Jambi
Kabupatén Batanghari
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mersam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batanghari Citakan:Mersam, Batanghari


Nuvola filesystems folder home.png