Lompat ke isi

Mewek, Kalimanah, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Mewek
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Mewek
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKalimanah

Mewek nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Kalimanah, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)