Mia Farrow

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mia Farrow
Farrow, 2012
GumelarMaría de Lourdes Villiers Farrow
09 Pébruari 1945 (1945-02-09) (yuswa 75)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
PagawéanAktris, aktivis, model
Taun aktip1959–ayeuna
PasanganFrank Sinatra (m. 1966; cerai 1968)
André Previn (m. 1970; cerai 1979)
MitraWoody Allen (1979–92)
Anak14 (10 adopsi)
Kolotna
Kulawarga

María de Lourdes "Mia" Villiers Farrow (gumelar 9 Pébruari 1945; umur 75 taun)[1][2] mangrupikeun aktris Amérika, aktivis sareng modél baheula. Anjeunna mimiti masihan perhatian berkat peranna salaku Allison MacKenzie dina sinétron televisi sareng nampi pangakuan salajengna pikeun pernikahan pondok na salajengna. Frank Sinatra.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Mia Farrow Biography". The Biography Channel. Diakses tanggal January 13, 2014. 
  2. "Music – Mia Farrow". BBC. Diakses tanggal March 3, 2014. 
  3. Rusesabagina, Paul (Citakan:ISO date/en). "Heroes & Pioneers: Mia Farrow". Time. http://content.time.com/time/specials/2007/article/0,28804,1733748_1733756_1735264,00.html. Diakses pada October 6, 2014 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Mia Farrow ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity