Michael Caine

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Caine
Caine, 2012
Ngaran asliSir Maurice Joseph Micklewhite, Jr.
GumelarMichael Caine
14 Maret 1933 (1933-03-14) (yuswa 87)
di London, Inggris
KabangsaanInggris
PagawéanAktor[1]
Taun aktip1956-ayeuna

Sir Maurice Joseph Micklewhite, Jr. (gumelar 14 Maret 1933; umur 87 taun) atanapi nami pangheulana Michael Caine mangrupikeun aktor kabarganegaraan Inggris anu meunang dua panghargaan Academy Award. Anjeunna lahir di London. Anjeunna mimiti karirna di dunya pilem saprak 1956.

Michael ngagaduhan gelar ksatria ku Ratu Elizabeth II hatur nuhun kana kontribusi ka dunya pilem.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Michael Caine". IMDb. Diakses tanggal 2018-09-08. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]