Migrasi prosés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:Underlinked


Migrasi prosés nyaéta kamampuan prosés pamindahan antar grup ti komputer ka komputer nu séjén. Prosés migrasi bisa diimpleméntasikeun di antara liwat OpenMosix.

Prosés migrasi alternatif nyaéta définisi nu asalna ti désain IC jeungr rékayasa. Prosés migrasi atawa migrasi Layout nyaéta pikeun ngarobah aliran désain jeung bagan nu aya dina layout IC anyar pikeun prosés node téknologi. Palaksanaan prosés migrasi bisa dilakukeun ku cara manual kalawan fitur redrawing layout atawa otomatis EDA / alat CAD. Alat-alat utama di pasar pikeun mungkinkeun hiji aliran nyaéta: VLM cadence ti sistem désain, Siclone ti Sagantec[1], jeung alat TKE ti Takumi Technology.[2]

Réferénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nuvola apps mycomputer.png